3 May 2023

Is het veilig om échte YouTube-likes, -weergaven en -abonnees te kopen?

Is het veilig om échte YouTube-likes, -weergaven en -abonnees te kopen?

Het onderwerp van het kopen van likes en abonnees op YouTube is al vaak besproken en nieuwsgierige contentmakers willen het weten.

Het eenvoudige antwoord is – ja, het is absoluut veilig om YouTube-weergaven, -likes en -abonnees te kopen. Het is misschien niet illegaal of onnatuurlijk, maar het is een effectieve techniek om de groei van je kanaal te stimuleren. Let op: voor de duidelijkheid worden weergaven, likes en abonnees soms aangeduid als promotiepakketten.

Echte versus bot YouTube-likes, -weergaven en -abonnees

Wanneer mensen de zin “koop YouTube-likes, -weergaven en -abonnees” zien, gaan ze er vaak van uit dat het hetzelfde betekent als de zin “koop ÉCHTE YouTube-likes, -weergaven en -abonnees”. Maar dat is niet zo. Het woord “ECHT” in de tweede zin betekent dat je veilige weergaven, likes en abonnees koopt van echte mensen. Zonder die term kun je botpakketten kopen, dat wil zeggen, likes, weergaven en abonnees die worden gegenereerd door robots.

Veilige YouTube-promotiepakketten kopen

Het is eenvoudig om te controleren of je een veilig YouTube-promotiepakket koopt of niet; kijk gewoon of de aanbieder die je kiest het “ECHTE YouTube-promotiepakket” verkoopt. Als dat zo is, moet dit het eerste zijn dat je op hun website ziet.

Redenen waarom het kopen van bot YouTube-promotiepakketten onveilig is

Het kopen van bot YouTube-promotiepakketten is een onveilige handeling. Als je dit doet, loop je het risico op de volgende gevolgen:

  1. YouTube-verbod: Het algoritme van YouTube kan kanalen identificeren die hun statistieken op een onnatuurlijke manier verhogen. Door het kopen van botpakketten kan je kanaal worden verbannen of bestraft.

  2. Grote kans dat je cijfers na verloop van tijd afnemen: Bij het kopen van botpakketten zullen je cijfers in eerste instantie toenemen, maar uiteindelijk zullen deze cijfers waarschijnlijk dalen.

  3. Je profiteert niet van de voordelen van het kopen van promotiepakketten: Botpakketten kunnen je kanaal niet helpen organisch te groeien, omdat ze geen echte betrokkenheid genereren die door het algoritme van YouTube wordt gewaardeerd.

  4. Je kanaal kan geloofwaardigheid verliezen: Je publiek kan merken dat je botpakketten hebt gekocht en je kanaal als onbetrouwbaar beschouwen.

Conclusie

Het is absoluut veilig en voordelig om YouTube-likes, -weergaven en -abonnees te kopen. Echter, bij ons kun je erop vertrouwen dat we enkel organische views verkopen en ons richten op klanten die op zoek zijn naar echte, waardevolle views. We houden ons strikt aan de YouTub Communityrichtlijnen en zorgen ervoor dat alle promotiepakketten die wij aanbieden afkomstig zijn van echte gebruikers en hun betrokkenheid.

Door te kiezen voor onze diensten, kies je voor kwaliteit, veiligheid en een duurzame groei van je YouTube-kanaal.