Youtubeviews.nl hier koop je makkelijk likes.

Views Kopen

Snelle Levering

Binnen 24 uur geleverd

Hoge Kwaliteit Likes

Ons team doet haar best om de kwaliteit van de likes zo hoog mogelijk te houden.

Goedkoop YouTube Likes Kopen

Naast de kwaliteit hecht ons team om veel waarde aan het betaalbaar houden van onze diensten

Youtube views kopen

YouTube Views Kopen

Views kopen is makkelijk, hoe zorg ik ervoor dat mijn YouTube video vaker wordt bekeken? Waarom krijgt mijn filmpje zo weinig aandacht? Als jij je dit onlangs hebt afgevraagd, is het wellicht een goed idee om YouTube views te kopen. Het grootste voordeel van het kopen van views is niet dat je direct extra views krijgt, maar het  langetermijneffect dat dit heeft op je filmpje.

Momentum speelt namelijk een cruciale rol bij de populariteit van YouTube filmpjes. Oftewel, als een filmpje vanaf het moment dat deze geüpload wordt al aandacht krijgt, regelmatig bekeken wordt en meerdere mensen een reactie plaatsen, dan is de kans groter dat dit filmpje op de lange termijn aandacht blijft genieten. Mensen zijn eerder geneigd naar iets te kijken dat erg populair schijnt te zijn. In het Engels noemen mensen dit ook wel “social proof”. Mensen denken: “Als het zo populair is, dan is het vast een goed filmpje!”.  Bovendien zal YouTube dit opmerken en het filmpje een hogere ranking geven zodat deze bovenin de zoekpagina’s verschijnt. De abrupte boost in views kan dus een erg positief effect hebben op de populariteit van uw filmpje. Het kopen van YouTube views hakt er dus van twee kanten in.

koop youtube views
Goedkoop youtube views kopen

Helaas zijn er ook een aantal serieuze risico’s verbonden met het kopen van views. In de praktijk zijn er daarom een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn. Hieronder leest u hier meer over.

WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN YOUTUBE VIEWS

Het internet zijn er tal van mensen te vinden die jou YouTube views aanbieden tegen een spotprijsje. Er zijn echter heel veel mensen die bepaalde software gebruiken om het aantal views van jouw filmpje te verhogen. Zo maken veel aanbieders gebruik van zogenaamde bots. Deze bots zijn vaak softwareprogramma’s die automatisch je YouTube filmpje kunnen selecteren zodat het aantal views toeneemt.

Om te voorkomen dat iedereen op deze manier makkelijk extra views kan krijgen heeft Google haar beleid hierop aangepast. Zij maken gebruik van zogenaamde algoritmes die als het ware de views van uw filmpje kunnen analyseren. Als zij hieruit afleiden dat je filmpje door bots is bekeken, verwijderen zij deze views en geven vaak nog een penalty. De penalty houdt meestal in dat je filmpje daalt in de ranking. Vaak eindigt je filmpje zelfs lager in de zoekpagina’s van YouTube dan waar deze oorspronkelijk stond. Verder is het ook belangrijk dat de toename van views geleidelijk verloopt. Stel je voor dat je filmpje twee weken online staat en dat je 100 views hebt. Als je na de eerste dag van de derde week ineens 5000 views hebt, is dat niet geloofwaardig. Voor Google is het dan duidelijk dat je je views kunstmatig probeert te verhogen.

Dit wordt door hun algoritmes ontdekt en eveneens zwaar bestraft. Zij willen uiteindelijk dat filmpjes alleen op een natuurlijke manier populair worden. Wanneer ontdekt wordt dat je filmpje kunstmatig beïnvloed wordt, zal dit dus bestraft worden. Dit kan voorkomen worden als aanbieders daadwerkelijk weten waar zij mee bezig zijn en de toename in views van jouw filmpje natuurlijk kunnen doen verlopen. Belangrijk is dat ook dat je alleen veilig youtube views koopt door middel van promotie, 

gemakkelijk youtube views kopen

Makkelijk Youtube Views Kopen

Al met al, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van YouTube views. Het kan lastig zijn om te bepalen of een aanbieder van YouTube views wel betrouwbaar werk levert. Kunnen zij zorgen dat je filmpje geleidelijk aan meer views, likes en reacties krijgt? Kunnen ze voorkomen dat je filmpje wordt bestraft? Wij staan garant voor jouw succes op YouTube. Wij kennen de risico’s van het genereren van views en weten precies hoe je het proces natuurlijk doet verlopen. Bestel nu jouw Nederlandse YouTube views! Bij ons vind je natuurlijk ook de beste youtube like service.

Veelgestelde vragen

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Op dit moment kan je zo veel views kopen als je wilt 

U kunt bij ons kiezen waar de views vandaan komen. Wij verkopen internationalen Youtube views, maar ook Nederlandse Youtube views.

Wij leveren views door middel van promotie wij maken dus advertenties voor jouw video en leveren zo de views. 

Ja, dit is geheel veilig om dat wij werken door middel van promotie. 

We doen ons best om elke bestelling binnen 24 uur te leveren.