WAAROM IS HET ALS VLOGGER OP YOUTUBE EEN GOED IDEE OM VIEWS TE KOPEN?

Het is voor veel beginnende vloggers op youtube moeilijk om views te krijgen. Met behulp van het kopen van views zullen je “echte” views op youtube ook stijgen. Lees hieronder over een aantal redenen waarom het voor een vlogger op youtube misschien wel een goed idee is om views te kopen.

Het boost je zelfvertrouwen

Door het zien van een hoge hoeveelheid views krijg je meer zelfvertrouwen en is de kans dat je langer door gaat met vloggen dus ook groter. Als je een aantal maanden achter elkaar niet meer dan 10 viewers kan krijgen op je vlogs is dit irritant en zal je het waarschijnlijk ook vrij gauw opgeven. Als je daarentegen een paar duizend views ziet na de eerste 5 video’s is de kans dat je doorgaat met jouw youtube droom ook een stuk groter.

Van meer views krijg je meer views

Van meer views krijg je meer views. Dit lijkt op het eerste gezicht op een rare zin maar met wat uitleg is deze een stuk beter te begrijpen. Als je meer views hebt op een video wordt deze hoger in de sidebar, de hoofdpagina en in de aanbevolen video’s gezet bij iedere youtube gebruiker. Hierdoor is de kans dat iemand jouw video vind dus een stuk groter en zal deze persoon de video ook eerder kijken. Ook kan het zijn dat als mensen geïnteresseerd zijn in de ene vlog die je al gemaakt hebt, dat ze op je kanaal gaan zoeken naar meer andere vlogs. Hierdoor krijgt jouw kanaal dus ook meer views op andere video’s.

De kijker vertrouwt de video meer

Een kijker kijkt liever een video met een paar duizend views dan met maar 3 views. De kijker voelt zich meer aangetrokken tot video’s met meer views omdat er al zoveel mensen naar hebben gekeken en dit dus betekent dat de video wel leuk moet zijn. Ook is de informatie in de video veel vertrouwelijker en zorgt dit ervoor dat mensen een comfortabeler gevoel hebben wanneer ze naar jouw video kijken.