DE BESTE YOUTUBE SERVICE VAN NEDERLAND

Kan uw YouTube filmpje wel een boost gebruiken? Dan heeft u vast interesse in een goede YouTube Service. Wij kunnen u namelijk helpen met het krijgen van view, likes, abonnees en  favorieten voor al uw filmpjes. Met meerdere jaren ervaring hebben wij de know how die veel YouTube Services missen. Velen van deze aanbieders zijn mensen met geen of nauwelijks ervaring die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om snel wat extra te verdienen. Voor ons is het leveren van YouTube diensten echter geen hobby. Het is onze professie. Wij kunnen dit bevestigen met recensies en de resultaten die onze klanten met onze hulp hebben kunnen behalen. Bent u nu een beetje sceptisch? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij zijn overtuigd van onze zaak. Als u verder naar beneden scrollt(onderaan pagina), vindt u diverse testimonials van tevreden klanten. Hieronder kunt u verder lezen over onze werkwijze en visie.

ONZE WERKWIJZE EN VISIE

VISIE

Met de toenemende digitalisering van tegenwoordig, zijn digitale platforms zijn booming. Facebook, Google en ook YouTube zijn niet meer weg te denken. tien jaren geleden bestonden al deze platforms al én waren ze ook allemaal al populair. In de tussenliggende periode is deze populariteit steeds meer gestegen. Facebook heeft meer dan 1 miljard leden, Google  wordt door bijna iedereen gebruikt en op YouTube wordt per uur meer dan honderd uur aan video materiaal geupload. Met deze digitale ontwikkeling is behoefte aan digitale diensten, met name ten behoeve van de grote platforms, eveneens heel hard toegenomen. Wij leveren graag onze bijdrage. Ons doel is daarom om te voorzien in een deel van deze behoefte door onze expertise in te zetten. Of u er nou van droomt om een bekende YouTube persoonlijkheid te worden zoals bijvoorbeeld de alom bekende “vloggers” óf uw bedrijf graag wilt promoten door middel van uw YouTube kanaal óf aan uw muzikale carrière werkt. Wij staan voor iedereen op YouTube klaar

WERKWIJZE

Zoals u wellicht weet, hanteert Google strenge richtlijnen als het gaat om het ordenen van de zoekresultaten voor zoektermen. Individuen en bedrijven met YouTube kanalen en video’s willen dat hun kanaal en filmpjes aandacht krijgen. Het doel van Google is, daarentegen, om de gebruiker een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring te bieden. Dit doen ze door de zoekresultaten te ordenen naar mate van relevantie. Het is de bedoeling dat de meest relevante resultaten bovenin de zoekresultaten verschijnen. Zo krijgt de gebruiker de informatie voorgeschoteld waar diegene naar op zoek is. YouTube services proberen te ontdekken hoe zij het beste een filmpje kunnen laten stijgen in de zoekresultaten. Zo ontstond ooit het idee om door middel van zogenaamde bots, filmpjes neppe views te bieden. Toen Google hierachter kwam, besloot het filmpjes die gebruikmaken van bots te bestraffen. Het feit dat de filmpjes vele nepviews hadden, maakte deze niet  relevanter voor de gebruiker. Bij het leveren van YouTube diensten is het daarom belangrijk om je bewust te zijn van de laatste ontwikkelingen in de algoritmes die Google gebruikt om de rankings voor de zoekresultaten te bepalen. Wij zijn altijd up to date. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld 100% echte accounts wanneer u views bij ons koopt. Zo voorkomen wij dat uw filmpje wordt bestraft.

youtube views goed

HEEFT U INTERESSE?

Als u interesse heeft in YouTube diensten, kijk hier. Wij kijken ernaar uit om uw filmpje naar succes te leiden!